nieuws2

Buurtschappen

De Alblasserwaard telt 16 buurtschappen. Deze buurtschappen bestaan vaak uit een klein aantal woonhuizen/boerderijen. In de 2e helft van 2019 worden deze (opnieuw) bezocht en gefotografeerd. In het menu van deze site hebben de buurtschappen nu ook een eigen vermelding. Het buurtschap Oosteind in Papendrecht heeft als eerste een update gekregen. Van nagenoeg alle huisnummers in Oosteind staan nu foto’s in de beeldbank.

Toon overzicht met buurtschappen

Overzicht met molens

Alle 50 molens in de Alblasserwaard zijn in een tabel geplaatst voor een snel overzicht.

Toon overzicht met molens

Panorama foto’s in beeldbank

Aan de beeldbank worden nu ook panorama foto’s toegevoegd. Deze beelden zijn goed voor wanddecoratie, spandoeken, banners etc.

Recent toegevoegde panorama’s

Beeldbank in de media

Aandacht in de lokale media voor de start van deze beeldbank.

Beeldbank van de Alblasserwaard opent shop bij Werk aan de Muur

Naast de levering van digitale beelden voor online gebruik en in gedrukte media is er ook vraag naar foto’s uit de beeldbank om die als wanddecoratie te gebruiken, bijvoorbeeld op kantoor of thuis.

Om in deze behoefte te voorzien is een shop geopend bij Werk aan de muur. Het grote voordeel is dat u na het kiezen van een foto uit deze beeldbank, deze foto kunt laten afdrukken op het materiaal en in de afmeting van uw keuze. Denk hierbij aan het afdrukken op canvas, aluminium, Xpozer en ingelijste posters. De maat van het printwerk kan van 20cm tot wel 250 cm, dus volop keuze.

Wilt u van deze mogelijkheid gebruiken? Lees dan hier verder…