dronefotografie

Vanaf 2020 biedt de beeldbank ook luchtfoto’s en video’s aan van de Alblasserwaard. De luchtopnamen worden gemaakt met een drone welke in hoge kwaliteit foto’s en video’s maakt (4K video en 20MP foto).

spectaculaire beelden

Opnamen met een drone zorgen voor spectaculaire foto’s en video’s met een heel andere beeldhoek en dynamiek. Naast documentair gebruik is ook commerciĆ«le inzet mogelijk. Zo zijn de dronebeelden ook zeer geschikt om uw bedrijf of bedrijfsactiviteiten te promoten op verschillende media zoals internet (website, social media), presentaties en beurzen. Als particulier kan een luchtopname van bijvoorbeeld uw boerderij of landgoed een fraaie wanddecoratie opleveren.

binnen wet- & regelgeving

Bij commercieel gebruik valt een drone (RPAS) onder de luchtvaartwet en gelden er verschillende regels. Zo dient de RPAS te zijn ingeschreven in het luchtvaartregister en te zijn verzekerd conform de EC785/2004 richtlijn. De bestuurder van de drone (RPAS Operator) dient te beschikken over vliegvaardigheden en over de vereiste vergunningen en/of vrijstellingen. Aan deze voorwaarden wordt door LYSVIK PHOTOS (Joost Verweij) voldaan zodat inzet van de drone op een legale en verantwoorde manier gebeurd.

commerciƫle inzet drone

De drone wordt bestuurd door een ervaren fotograaf. Creatieve en commercieel sterke beelden zijn zo gegarandeerd. Alle foto’s worden nabewerkt voor een professioneel eindresultaat. Voor video’s heeft u de keuze: zelf het ruwe materiaal (laten) bewerken of de eindmontage door ons laten doen. De foto’s en video’s zijn rechtenvrij te gebruiken en worden volledig eigendom van de opdrachtgever.

Tip: de dronefoto’s en -video’s zijn een prima aanvulling op de pakketten bedrijfsfotografie.

tarieven

Dronefotografie
Prijs op aanvraag. Aantal foto’s en nabewerking in overleg. U kunt de foto’s geheel naar eigen inzicht en onbeperkt gebruiken.

Dronevideo
Tarief, aantal videominuten en nabewerking in overleg.

Interesse? Bel met 06 1511 3682 of vraag via de contactpagina om meer informatie.

polderdrone

Portfolio luchtfoto’s

Enkele voorbeelden uit het portfolio met luchtfoto’s.