dronefotografie

In 2020 biedt de beeldbank ook luchtfoto’s en video’s aan van de Alblasserwaard. De luchtopnamen worden gemaakt met een drone welke in hoge kwaliteit foto’s en video’s maakt (4K video en 20MP foto).

spectaculaire beelden

Opnamen met een drone zorgen voor spectaculaire foto’s en video’s met een heel andere beeldhoek en dynamiek. Naast documentair gebruik is ook commerciële inzet mogelijk. Zo zijn de dronebeelden ook zeer geschikt om uw bedrijf of bedrijfsactiviteiten te promoten op verschillende media zoals internet (website, social media), presentaties en beurzen. Als particulier kan een luchtopname van bijvoorbeeld uw boerderij of landgoed een fraaie wanddecoratie opleveren.

binnen wet- & regelgeving

Bij commercieel gebruik valt een drone (RPAS) onder de luchtvaartwet en gelden er verschillende regels. Zo dient de RPAS te zijn ingeschreven in het luchtvaartregister en te zijn verzekerd conform de EC785/2004 richtlijn. De bestuurder van de drone (RPAS Operator) dient te beschikken over vliegvaardigheden en over de vereiste vergunningen en/of vrijstellingen. Aan deze voorwaarden wordt door LYSVIK PHOTOS (Joost Verweij) voldaan zodat inzet van de drone op een legale en verantwoorde manier gebeurd.

commerciële inzet drone

De drone wordt bestuurd door een ervaren fotograaf. Creatieve en commercieel sterke beelden zijn zo gegarandeerd. Alle foto’s worden nabewerkt voor een professioneel eindresultaat. Voor video’s heeft u de keuze: zelf het ruwe materiaal (laten) bewerken of de eindmontage door ons laten doen. De foto’s en video’s zijn rechtenvrij te gebruiken en worden volledig eigendom van de opdrachtgever.

Tip: de dronefoto’s en -video’s zijn een prima aanvulling op de pakketten bedrijfsfotografie.

werkwijze

Om goed resultaat te krijgen wordt een opdracht begonnen met het vaststellen van het gebruiksdoel van de foto’s of video’s. Hierbij wordt gekeken naar welke objecten gefotografeerd of gefilmd moet worden en op welke wijze dit moet gebeuren. Door deze voorbereiding is de kans een stuk kleiner dat er iets gemist wordt en het resultaat volledig aan de verwachtingen voldoet. 

tarieven

De kosten van luchtfoto’s of video’s met een drone worden mede bepaald door het soort object en de risico’s. Uitgaande van een normale situatie kunt u voor foto’s uitgaan 29,50 per foto. Voor video geldt maatwerk.

Prijs is incl. BTW

polderdrone

offerte vragen

Voor meer informatie kunt u het contactformulier gebruiken of bellen met 06 1511 3682.