nieuws

Land van Matena

In het oosten van Papendrecht is het nieuwe woongebied Land van Matena in ontwikkeling. Het bouwproject omvat de deelgebieden Entree, Dorp, Eilanden, Tiendzone en de Markt van Matena.

Lees meer…

Buurtschappen

De Alblasserwaard telt 16 buurtschappen. Deze buurtschappen bestaan vaak uit een klein aantal woonhuizen/boerderijen. In de 2e helft van 2019 worden deze (opnieuw) bezocht en gefotografeerd. In het menu van deze site hebben de buurtschappen nu ook een eigen vermelding. De buurtschappen Oosteind en Matena in Papendrecht hebben als eerste een update gekregen. Van nagenoeg alle huisnummers in Oosteind en Matena staan nu foto’s in de beeldbank.

Toon overzicht met buurtschappen

Beeldbank op Instagram en Facebook

De Beeldbank van de Alblasserwaard heeft nu ook eigen social media kanalen op Instagram en Facebook. Op deze kanalen wordt iedere dag een nieuwe foto uit de Alblasserwaard geplaatst.

https://www.facebook.com/alblasserwaardfotograaf/
https://www.instagram.com/alblasserwaardfotograaf.nl/

Vierdaagse Alblasserwaard

Fotograaf Joost Verweij heeft van 29 mei t/m 1 juni 2019 tijdens de Vierdaagse Alblasserwaard sfeerbeelden gemaakt van dit 4 daagse fiets- en wandelevenement in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden.

Lees meer over de evenement

Overzicht met molens

Alle 50 molens in de Alblasserwaard zijn in een tabel geplaatst voor een snel overzicht.

Toon overzicht met molens

Muurdecoratie

Wat kan een foto uit de Alblasserwaard als wanddecoratie voor uw kantoor of woning doen??

Bekijk ter inspiratie enkele voorbeelden: hier (foto’s) en hier (fotobehang).

Panorama foto’s in beeldbank

Aan de beeldbank worden nu ook panorama foto’s toegevoegd. Deze beelden zijn goed voor wanddecoratie, spandoeken, banners etc.

Recent toegevoegde panorama’s

Beeldbank in de media

Aandacht in de lokale media voor de start van deze beeldbank.

Beeldbank van de Alblasserwaard opent shop bij Werk aan de Muur

Naast de levering van digitale beelden voor online gebruik en in gedrukte media is er ook vraag naar foto’s uit de beeldbank om die als wanddecoratie te gebruiken, bijvoorbeeld op kantoor of thuis.

Om in deze behoefte te voorzien is een shop geopend bij Werk aan de muur. Het grote voordeel is dat u na het kiezen van een foto uit deze beeldbank, deze foto kunt laten afdrukken op het materiaal en in de afmeting van uw keuze. Denk hierbij aan het afdrukken op canvas, aluminium, Xpozer en ingelijste posters. De maat van het printwerk kan van 20cm tot wel 250 cm, dus volop keuze.

Wilt u van deze mogelijkheid gebruiken? Lees dan hier verder…

Sliedrecht in beeld

Bezienswaardigheden in Sliedrecht in het blogartikel

Sliedrecht in beeld