webshop

In onze webshop bij Werk aan de Muur kunt u elke foto uit de beeldbank als fotoafdruk of fotobehang laten afdrukken als wanddecoratie voor kantoor, voor gastenverblijf, voor gemeenschappelijke ruimten of voor thuis.

U heeft een ruime keuze uit materiaal en afmeting. Denk hierbij aan het afdrukken op canvas, aluminium, Xpozer, ingelijste posters en fotobehang. De maat van het printwerk kan van 20cm tot wel 250 cm, dus volop keuze. Nieuw zijn prints op uitwisselbaar akoestiek doek gespannen in een aluminium frame. Achter het doek kunnen geluidsabsorberende panelen worden geplaatst die geluid absorberen.

In deze webshop is momenteel een selectie foto’s van polderlandschappen opgenomen. U kunt echter elke foto uit de beeldbank aan deze shop laten toevoegen zodat u die naar eigen inzicht kunt laten printen.  Stuur een berichtje via het contactformulier en de foto wordt voor u klaar gezet in een speciale map. U ontvangt vervolgens een email met link naar de foto.

Collectie polderlandschappen

Haal het poldergevoel in huis met één van de weidse beelden uit de polders van de Alblasserwaard en geniet van de rust en het ruimtelijke gevoel.