werk aan de muur

Bestellen fotoafdruk of fotobehang in webshop

Naast de levering van digitale beelden voor online gebruik en in gedrukte media is er ook vraag naar foto’s uit de beeldbank om die als wanddecoratie op kantoor of thuis te gebruiken.

Om in deze behoefte te voorzien is een webshop geopend bij Werk aan de muur. Het voordeel is dat u na het kiezen van een foto uit deze beeldbank, deze foto kunt laten afdrukken op het materiaal en in de afmeting van uw keuze. Denk hierbij aan het afdrukken op canvas, aluminium, Xpozer, ingelijste posters en fotobehang. De maat van het printwerk kan van 20cm tot wel 250 cm, dus volop keuze.

Nieuw: prints op uitwisselbaar akoestiek doek gespannen in een aluminium frame. Achter het doek kunnen geluidsabsorberende panelen worden geplaatst die geluid absorberen.

Wilt u een foto uit deze beeldbank laten afdrukken?


Stap 1

Staat de foto al in de webshop? Volg dan de instructies in de webshop om de bestelling uit te voeren (keuze materiaal, afmeting etc.).

Stap 2

Staat de foto niet in de shop? Stuur dan een e-mail met daarin de gewenste fotonummers naar info@alblasserwaardfotograaf.nl of gebruik het contactformulier. Na ontvangst wordt de betreffende foto(s) aan de webshop toegevoegd. Zodra dit is gebeurd ontvangt u een email met daarin een link naar het werk. Volg dan de instructies in de shop om de bestelling uit te voeren (keuze materiaal, afmeting etc.).

Afdrukken in eigen beheer

Wilt u het afdrukken van de foto geheel in eigen beheer doen? Bestel dan de foto dan hier. U ontvangt dan het digitale bestand.


Voorbeelden fotobehang

Bekijk hier meer meer voorbeelden van fotobehang.