bedrijfsfotografie

U kent deze situatie vast wel. Als ondernemer heeft u op een bepaald moment foto’s nodig. Dit kan zijn voor een persbericht, een nieuwsbrief, flyer of brochure, een nieuwe website (of een update daarvan), voor social media en meer.

Wanneer u het belangrijk vindt dat gebruik wordt gemaakt van originele beelden waarin uw bedrijfsactiviteiten en de mens daarin in de juiste sfeer en met gevoel worden vastgelegd, kan ik u als ervaren fotograaf daarbij helpen.

Om optimaal resultaat te krijgen begin ik een opdracht bedrijfsfotografie altijd eerst met het helder krijgen van wat u wilt bereiken met de foto’s en waarvoor de foto’s gebruikt gaan worden.  Hierbij wordt in kaart gebracht van welke onderdelen van uw bedrijf (zowel binnen als buiten), van welke activiteiten (werk in actie) en van welke producten foto’s nodig zijn. Ook bij een eventuele portretfoto kijken we naar het gebruiksdoel en in welke setting de foto het beste kan worden gemaakt.

tarief

Bedrijfsfotografie 2 uur voor 189,-
Extra uren 89,- p/u.
Aantal foto’s en nabewerking in overleg.

Foto’s worden geleverd in hoge kwaliteit (Hi-Res 300dpi Original 7360×4912 pixels). U kunt de foto’s geheel naar eigen inzicht en onbeperkt gebruiken.

Interesse? Bel met 06 1511 3682 of vraag via de contactpagina om meer informatie.

Prijs is incl. BTW

polderdrone

Als extra kunt u ook dronefoto’s of een dronevideo toevoegen, lees meer…