bedrijfsfotografie

U kent deze situatie vast wel. Als ondernemer heeft u op een bepaald moment foto’s nodig. Dit kan zijn voor een persbericht, een nieuwsbrief, flyer of brochure, een nieuwe website (of een update daarvan), voor social media en meer.

Wanneer u het belangrijk vindt dat gebruik wordt gemaakt van originele beelden waarin uw bedrijfsactiviteiten en de mens daarin in de juiste sfeer en met gevoel worden vastgelegd, kan ik u als ervaren fotograaf daarbij helpen.

Om optimaal resultaat te krijgen begin ik een opdracht bedrijfsfotografie altijd eerst met het in kaart brengen van wat u wilt bereiken met de foto’s en waarvoor de foto’s gebruikt gaan worden.  Zo stel ik samen met u eerst een lijst op met wat er gefotografeerd moet worden. Zo wordt in kaart gebracht van welke onderdelen van het bedrijf (zowel binnen als buiten), van welke activiteiten (werk in actie) en van welke producten foto’s nodig zijn. Ook bij een portretfoto kijken we naar het gebruiksdoel en in welke setting de foto het beste kan worden gemaakt.

Door deze voorbereiding is de kans dat er iets gemist wordt een stuk kleiner.  

Voor bedrijfsfotografie biedt ik twee standaardpakketten aan. Hier kunnen uiteraard in overleg aanpassingen en uitbreidingen op worden gemaakt.

PAKKET 1 PAKKET 2
Portretfoto (1x of 1x koppel) Portretfoto’s (max. 2)
Bedrijfsfoto’s pand/locatie (binnen en buiten max. 5) Bedrijfsfoto’s pand/locatie (binnen en buiten max. 10)
Werk in actie (max. 2) Werk in actie (max. 4)
Productfoto’s (max. 4)
Prijs: 159,00 Prijs: 399,00

Foto’s worden geleverd in hoge kwaliteit (Hi-Res 300dpi Original 7360×4912 pixels). U kunt de foto’s geheel naar eigen inzicht gebruiken.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Reiskosten bedragen 0,30 per kilometer buiten Papendrecht.

Bekijk hier de voorwaarden.

Als extra kunt u ook dronefoto’s of een dronevideo toevoegen aan de pakketten, lees meer…

polderdrone

Geïnteresseerd? Via de contactpagina kunt u contact met mij opnemen.